torstai 29. lokakuuta 2009

Hääkarkit paketissa

Tässä kuvassa noin puolet hääkarkkitarpeista jäljellä

Ja tässä toinen puolikas paketoitunaJokaiseen tyllinyyttiin tulee siis sydänmagneetti ja kaksi karkkia.

Tyllipussukat sidotaan violetilla satiininauhalla, jossa on harmaalle paperille printattu aforismi. Jokaisessa on eri teksti. Sydänmagneetti on asetettu pohjalle niin, että magneetti on sisällepäin. Näin ne eivät ota toisiinsa kiinni korissa ja näkee heti ulospäin mitä pussukka sisältää. :)

Hääkarkkikorin oheen tulee ohjeteksti:



Kaksi näistä sopii suuhun,

yksi johonkin aivan muuhun.

Jääkaapin oveesi sydän lyö,

mutta älä sitä vaan syö!



Tällä pyrimme välttämään ikävät vatsanpurut. :)



Kuulostaa ehkä hullulta, että moisesta pitää varoittaa, mutta olen kuullut häistä, joissa oli hääkarkkien tilalla pienet saippuat muistoiksi ja joku vanhempi naishenkilö oli sellaisen syönyt. Me emme halua joutua vastuuseen moisesta. :)

5 kommenttia:

  1. Moro,

    olet kyl ihan älyttömän ihania karkkeja askarrellut. Meillä on kanssa häät tulossa tammikuussa ja teemavärityskin näyttäis sattumalta täsmäävän aika nätisti... :) Tuo magneetti-idea on aivan älyttömän makee, taidanpa tehdä samalla periaatteella itsekin magneetteja. :) Ja tähän liittyen kysyisinkin että mistä noita magneetteja oikein ostit? Ja paljonko maksoi? Olen yrittänyt etsiä jostain jotain halpoja ja hyviä magneetteja ja askartelukaupat täällä jyväskylässä myy niitä ihan älyttömään hintaan...

    Ja sitten, millä liimalla liimasit ne magneetit noihin?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)
    Sinellistä tilasin magneetit sekä fimo-massat. Kuumaliimalla on kiinnitetty.
    Ja ihan vinkkinä nyt vain sanon, ettei käy mokaa, että liima levitetään magneetin sille puolelle, jolla on se kolo. Muuten ei pysy kiinni jääkaapin ovessa. ;)

    VastaaPoista
  3. Ok, kiitos! Ja hyvä kuin varoitit magneeteista! ;D Eihän tuollaista välttämättä tule edes ajatelleeksi kun tohkeissaan liimailee noita...

    Hei, semmoinen kysymys vielä että mitä noista magneeteista tilasit? Halkaisija? Kun sinellin sivuilla näyttäis olevan tuommoisia "erityisen luja magneetti"-settejä myös, niin ostitko niitä vaiko ihan noita tavan magneetteja? Et kai ne tavan magneetitkin pysyy jääkaapissa, sitä siis meinaan....? ;)

    Itse tuumailin et josko ostais paria eri väristä fimoa ja sotkis niitä keskenään et sais semmoista marmoroidun väristä siitä... Tai sitten tekisin kaikki sydämet taikataikinasta, jonka sit spraylla maalais ja lakkais molemmin puolin ennen magneettien liimausta... mut täytyy nyt kahtoa kuinka se sujuu... ehkä kuitenkin käännyn tuohon Fimon puoleen, kun se vähentää sen maalaamis-työvaiheen kokonaan pois.... jokainen työvaihe vähemmän on plussaa, ja paistoaikakin on aika lyhyt verrattuna taikataikinan 3h 100C... ;)

    Pidähän blogia yllä ja päivittele vielä sit kuinka teidän häät lopulta meni. :) Olen ihan koukussa tähän blogiisi vaikken aikaisemmin kommentteja olekkaan laitellut.... ;)

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla että olet viihtynyt blogini parissa! :) Ja tarkoitus on kyllä päivitellä (ja olla pitämättä enää niin pitkiä taukoja) ja häiden jälkeenkin kertoa päivästä.

    Ostin niitä 10mm magneetteja, joita on 24 siinä pussissa. Kovin vahvoja ne eivät ole, mutta kyllä nyt yksi paperi sellaisella pysyy. ;)

    VastaaPoista
  5. Hei!

    Ihastuttava blogi sinulla! On ihanaa huomata, että samanhenkisiä on muitakin. Ja vielä, kun olet tehnyt bloginkin näin hienosti! :) Kiitänkin sinua tästä, sillä saan itse lisää vinkkejä meidän häihin. Kiitos! :)

    -J

    VastaaPoista

Kiitos!